Betalning och leverans

Vad gör Generisk-Cialis.com attraktivt för mig?

Att få dina dagliga underhållsrecept levererade hem till dig är bekvämt. Samma förstklassiga läkemedel och patientvård som du har kommit att förvänta dig av Intermountain Community Pharmacies är fortfarande tillgängliga för dig samtidigt som du sparar tid och resor till apoteket.

Kan du ge mig en antibiotika eller annan medicin som måste tas omedelbart?

Ja, vi kan tillverka alla typer av läkemedel. Vi tillhandahåller samma produkter och tjänster som ett vanligt apotek. För att snabbt kunna förbereda din beställning kan du besöka vår lokal på den angivna adressen.

Är det likvärdigt att använda ett Intermountain Community Pharmacy med att använda ditt onlineapotek?

Generisk-Cialis.com skiljer sig från de kvartersapotek som finns på våra kliniker och sjukhus. För att se till att du får de mediciner du behöver när du behöver dem samarbetar samhällsapoteken och apoteken för hemleverans nära med dina läkare.

Kommer jag att spara pengar på att beställa hemifrån?

Vi kan fylla dina recept och skicka dem direkt hem till dig. Försändelsen av dessa läkemedel är kostnadsfri. Du kanske kan minska kostnaden för dina egenavgifter genom att beställa ett 90-dagarsförråd av dina underhållsläkemedel i stället för ett 30-dagarsförråd.

Hur kan jag börja utnyttja hemleveransprogrammet för mina löpande läkemedelsbehov?

Begär ett nytt recept för upp till 90 dagars förbrukning med tre påfyllningar från din läkare (om det är lämpligt). Om du behöver medicinering direkt, be din läkare att utfärda ett andra recept för en månads förbrukning, som du kan fylla på ett apotek i närheten. Därefter fyller du i Generisk-Cialis.com registreringsformulär och skickar det tillsammans med ditt recept och din egenavgift till adressen på formuläret. Blanketten finns att ladda ner på kunden@generisk-cialis.com.

Kan du transportera insulin som måste hållas kylt?

Ja, vi använder isolerade behållare och ispackningar för att transportera kylda varor på ett säkert sätt. För att garantera att kylkedjan hålls efter mottagandet av lasten kräver transportören en underskrift.

Vi tar emot nya recept via fax, kan min läkare därför göra det? Kommer ett samtal att göras med min läkare för att få receptet? Kan min läkare tillhandahålla mina recept elektroniskt?

Ja. Din läkare har tre alternativ för att skicka recept.

Kan min läkare skicka mina recept till dig?

Genom en "e-prescribe"-metod kan din läkare skicka recept till oss elektroniskt.

Hur kan jag betala för ett recept?

Det är bekvämt att betala för dina recept på Generisk-Cialis.com. Din information om ditt kreditkort, betalkort, hälsobeskedskort eller flexibelt utgiftskonto sparas som en del av din registrering i ett säkert system, vilket gör att vi kan genomföra din betalning utan att vi behöver hämta den varje gång du behöver en påfyllning. Få fler valmöjligheter genom att ringa oss.

Jag vill att min försändelse ska levereras till kontoret. Är det tillräckligt tystlåtet?

Ja, vi var noga med att dölja att paketet kom från apoteket. Så du kan diskret få det levererat till kontoret.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder

Fri frakt

Gratis leverans över hela världen för beställningar över 200€

Hjälp 24/7

Kontakta oss 24 timmar om dygnet

Säkra betalningar

100 % betalningsskydd

Lätt att återvända

Enkel returpolicy