Vanliga Frågor

Vi vet att du kan ha frågor, så vi har gett dig svar på de vanligaste frågorna nedan. Välj det avsnitt som gäller din fråga med hjälp av flikarna för att komma igång. Tveka inte att kontakta oss om du inte hittar svaret på din fråga på den här sidan. Läs igenom listan över vanliga frågor nedan för ytterligare information om vår apotekstjänst på nätet.

E-postadress: kunden@generisk-cialis.com

Vad kostar det att använda apotekstjänsten på nätet?

Du kan använda och ladda ner vår mobil och webbapplikation för onlineapotek utan kostnad. Leveranser av receptbelagda läkemedel är likaså gratis. Du kommer inte att debiteras om du är befriad från betalningsskyldighet för dina läkemedel.

För de artiklar som du måste betala för kommer vi endast att ta ut den vanliga NHS-receptavgiften. Personer i Europa som är registrerade hos en allmänläkare är berättigade till programmet. Läs mer om hur du gör en receptbeställning online.

Ska jag fortfarande ta kontakt med min läkare för att begära ett recept på nytt?

Nej, efter att du har gjort en beställning via vår mobilapp eller webbapp kontaktar vi din läkare och ber om ditt recept för din räkning. När din läkare har gett klartecken till begäran kontaktar vi dig för att meddela om du behöver skicka in dokumentation om ditt undantag eller betala för ditt recept. Därefter förbereder och skickar en medlem av vårt onlineapoteksteam din beställning.

Vad händer om jag behöver ett recept i brådskande fall?

Du behöver ofta kontakta din husläkare för att han/hon ska behandla ett recept åt dig om du tror att du kommer att få slut på medicin och behöver den snabbt.

Din läkare kan utfärda ett pappersrecept som du ska ta med dig direkt till ett apotek i området eller så skickar han eller hon ett elektroniskt recept till oss. Om de mejlar oss begäran om ett brådskande recept överför vi det till ett apotek i närheten så att du kan hämta det omedelbart i stället för att vänta på leverans.

Kan ni påminna mig om när jag behöver beställa min medicin?

Ja, med några veckors mellanrum kontaktar vi dig för att påminna dig om att beställa ditt nästa recept. Vi kanske kan skicka mer detaljerade påminnelser innan ditt nuvarande recept löper ut beroende på ditt läkemedel.

Hur snart kan jag förvänta mig att få mitt recept?

Vanligtvis tar det 7 arbetsdagar från beställningen tills paketet levereras. Din läkare måste godkänna receptet när du har beställt det online. I allmänhet försöker läkarna slutföra detta inom två arbetsdagar, även om de faktiska slutförandetiderna kan variera. Du får vanligtvis din beställning via Royal Mail inom 2-4 dagar när de har godkänt ditt recept och vi har behandlat det.

Vart skickar ni paket?

Så länge du är en registrerad patient hos en engelsk allmänläkare kan vi leverera till de flesta postnummer i Europa.

Vi tillhandahåller också vår Click and Collect-tjänst på Generisk-Cialis.com-apotek i hela Europa. Du har möjlighet att välja ett apotek där du kan hämta ditt recept.

Vad händer om jag inte är hemma när min leverans kommer?

Du behöver inte vara hemma vid leveransen eftersom de flesta beställningar ryms i våra brevlådevänliga paket. Du måste vara närvarande för att skriva under för paketet för vissa leveranser, t.ex. de som innehåller förbjudna ämnen. Vi planerar en bra dag i förväg tillsammans med dig.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder

Fri frakt

Gratis leverans över hela världen för beställningar över 200€

Hjälp 24/7

Kontakta oss 24 timmar om dygnet

Säkra betalningar

100 % betalningsskydd

Lätt att återvända

Enkel returpolicy