Integritetspolicy

Våra kunders säkerhet är av yttersta vikt för oss. Nedan följer en översikt över vår säkerhetspolicy. Om du har fler frågor kan du kontakta vår kundtjänst. Din identifierbara personliga information som du ger oss bevaras på ett säkert och privat sätt och hanteras på ett rättvist och lagligt sätt i enlighet med vår integritetspolicy.

Vi vidtar nödvändiga organisatoriska och tekniska försiktighetsåtgärder för att skydda oss mot obehörig eller olaglig behandling av dina personuppgifter, inklusive kryptering av dem i enlighet med lagstadgade krav.

Vi kan komma att samla in vissa personuppgifter om dig när du är på vår webbplats. Dessa uppgifter krävs för att skapa ditt konto och används för fakturering, leverans av dina inköp och kundservice. Vi lagrar dina uppgifter endast så länge som det krävs för att slutföra din transaktion, hantera eventuella nödvändiga återbetalningar, ta itu med eventuella problem eller feedback eller ge dig det reklammaterial som du har begärt.

Information som du ger oss så att vi kan erbjuda dig våra tjänster är en typ av personlig information som vi kan samla in. Beroende på vilken tjänst som tillhandahålls kan detta bestå av följande:

 • Namn;
 • Kön;
 • Födelsedatum;
 • Adress för fakturering och leverans;
 • Beställningsuppgifter och fakturor;
 • Inbox-adress;
 • Inringningsnummer.

Ditt inloggningslösenord lagras också i krypterad form.

Varför vi använder oss av dina uppgifter:

 • För att upprätta och underhålla ditt konto vid registrering.
 • För att slutföra och fullfölja beställningar som du gör hos oss.
 • För att ta kontakt med dig om eventuella beställningsspecifika frågor eller nödvändiga åtgärder.
 • För att svara på dina förfrågningar eller problem, till exempel i händelse av att begärda varor eller tjänster inte är tillgängliga, eller om det finns andra frågor eller problem med din transaktion. Vi kan svara på lämpligt sätt genom att använda oss av de uppgifter som du redan har lämnat. Dessa sökningar kan också registreras av oss. Vi gör detta i enlighet med våra avtalsenliga och rättsliga skyldigheter gentemot dig, samt våra rimliga intressen av att underlätta en snabbare transaktion med dig. Om du har gett oss tillstånd kan vi använda dina personuppgifter för att skicka e-post, sms eller telefonsamtal till dig om relevanta produkter och tjänster. Du har alltid möjlighet att sluta ta emot dessa meddelanden. Om du legitimt utövar dina rättigheter eller om du vill bestrida någon aspekt av vårt tillhandahållande av tjänster kommer vi att försöka hjälpa dig att lösa problemet.
 • För att be om recensioner av dina varor och tjänster. När du till exempel köper varor och tjänster från oss kan vi använda Trust Pilot för att få din feedback om kvaliteten på vår tjänst och/eller de köpta varorna.
 • För att informera dig om uppdateringar av våra tjänster eller produkter.

I syfte att skicka dig servicemail om den vara eller aktivitet du beställt för att följa lagen som den är skriven, till exempel som svar på en domstols eller ett yrkesreglerande organs order. Endast när en begäran görs i enlighet med alla relevanta lagar, inklusive data- och integritetsbestämmelser, ges information.

Följande motiveringar används av oss för att hantera alla personuppgifter.

Du måste ge ditt tillstånd för vissa databehandlingar. Till exempel om du godkänt att vi skickar information till dig.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder

Fri frakt

Gratis leverans över hela världen för beställningar över 200€

Hjälp 24/7

Kontakta oss 24 timmar om dygnet

Säkra betalningar

100 % betalningsskydd

Lätt att återvända

Enkel returpolicy