Om oss

Välkommen till Generisk.Cialis.com. Vi är ett europeiskt licensierat onlineapotek med säte i Malmö, Sverige. Sedan vi först gick online 2019 har vi arbetat för att göra det enkelt och prisvärt att använda ett onlineapotek. Dessutom har vi en medicinsk onlinetjänst som kan ge vård för en mängd olika problem, inklusive håravfall, sexuell dysfunktion, viktminskning och andra problem. Du behöver inget recept eftersom vi kan avgöra din lämplighet genom vår onlinekonsultation innan vår läkare utfärdar ett gratis recept. Apotekspersonalen förbereder och postar ditt läkemedel efter att ha fått denna information. Vår organisation ställer höga krav på oss för att se till att vi levererar en tjänst som är både säker och effektiv. Du kan också rådgöra med vår läkare Dr Rasmus Svensson.

Vår vision

Att tillhandahålla överlägsna sjukvårdslösningar och vara en lärande organisation för att förbättra livskvaliteten.

UPPDRAG

  • Att erbjuda banbrytande medicinska förnödenheter och tjänster.
  • Att betraktas som ett välrenommerat företag av samhället, vår personal och våra konsumenter.
  • Att ständigt ligga i framkant när det gäller innovation och forskning.

Verksamhetsområde

Förutom vår egen märkesgeneriska specialitet distribuerar vi även varor på licens från flera internationellt erkända forskningsbaserade läkemedelsföretag.

Generisk-Cialis.com. är ett av de främsta läkemedelsföretagen. Sedan starten har det främst marknadsfört medicinska varor som är resultatet av forskning. Företagets kreativa marknadsföringsmetoder och solida marknadsföringsgrund har avsevärt positionerat våra varor inom sina respektive terapeutiska områden.

Vårt onlineapotek har uppnått denna viktiga position genom att ständigt fokusera på tillväxt av sina mänskliga resurser, arbeta nära sitt team och använda toppmoderna produktionsanläggningar.

Det är lagligt att köpa receptbelagda läkemedel på nätet i Europa. Sedan vi först lanserade vår webbplats 2018 har vi arbetat för att förenkla och minska kostnaderna för dina apoteksbesök.

Doktor på nätet

Håravfall, erektil dysfunktion, viktnedgång och andra sjukdomar är bland de många tillstånd som kan behandlas av vår onlineläkartjänst. Du behöver inget recept eftersom vi kan utvärdera din lämplighet under vår kostnadsfria onlinekonsultation innan vår läkare utfärdar ett helt gratis recept. Efter att apoteksteamet förbereder och postar din medicin överlämnas denna till dem.

Läkemedel som erhålls privat

För att spara pengar på dina läkemedel kan du skicka oss ditt konfidentiella recept.

Handla på

Du kan spara tid och pengar genom att beställa sjukvårdsartiklar på nätet, till exempel munvatten, solskyddsmedel eller andra artiklar.

Klagomål

Vi gör ständigt vårt bästa för att ge varje patient en fantastisk upplevelse online. Om något går fel gör vi dock allt för att göra det rätt för dig. Om du har några problem med den service du har fått kan du använda vårt kontaktformulär.

Våra ytterligare tjänster

Generisk-Cialis.com erbjuder också en mängd olika extratjänster. Du kan ge oss eventuella aktuella privata recept du har eller köpa för vanliga apoteksvaror. Via vår online-läkartjänst kan vi också avgöra om du är lämplig för en utvald grupp av receptbelagda läkemedel.

Favoritkliniker

Flera av våra mest omtyckta kliniker är tillgängliga via vår onlineläkartjänst. Vi kanske kan hjälpa dig om du behöver behandlingar för någon av följande åkommor.

Bäst säljande artiklar

Besök butiken för att fylla på med det nödvändigaste eftersom vi tillhandahåller alla dina vanliga läkemedelsvaror till otroligt låga priser.

Du når oss på Jägersrovägen 151, 213 75 Malmö.

Tveka inte att ta kontakt med oss via e-post kunden@generisk-cialis.com.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder

Fri frakt

Gratis leverans över hela världen för beställningar över 200€

Hjälp 24/7

Kontakta oss 24 timmar om dygnet

Säkra betalningar

100 % betalningsskydd

Lätt att återvända

Enkel returpolicy