Servicevillkor

Alla våra produkter och tjänster som du beställer är endast avsedda för ditt eget privata hushåll och personligt bruk och får inte säljas vidare. Du intygar att Du är behörig att lämna ut en annan persons recept genom att göra en beställning för att göra det. För att vara tydlig kan du inte fylla i och skicka in det personliga frågeformuläret om hälsa för en annan persons räkning när du använder vår läkartjänst online.

Du är bosatt i Europa. Endast receptbeställningar från och leveranser till adresser i Europa, Kanalöarna och Isle of Man accepteras.

Du gör en beställning av en produkt eller ett läkemedel när du är arton år eller äldre. Du får endast använda denna webbplats om du är minst arton år och med din förälders eller vårdnadshavares tillstånd och övervakning. Vänligen avstå från att använda denna webbplats om du inte är berättigad.

Kredit- eller betalkortet du använder är ditt eget och det finns tillräckligt med pengar på ditt konto för att täcka betalning av beställda produkter och tjänster från Generisk-Cialis.com.

All information som du lämnar till eller via webbplatsen i syfte att använda våra produkter och tjänster är sann, korrekt, aktuell och fullständig i alla avseenden.

Du kommer att behöva välja ett användarnamn och ett lösenord (kallat "kundinloggning") under hela registreringsförfarandet. Du får endast göra inköp i vår webbshop med din egen Kundinloggning eftersom du ansvarar för allt som görs under denna Kundinloggning. Ditt lösenord måste hållas privat och får inte delas med någon. Du måste ändra din kundinloggning om du anser att den har använts på ett otillbörligt sätt. Din kundinloggning får inte ges, säljas, överföras eller tillåtas användas av någon direkt eller indirekt.

Om du köper produkter eller mediciner från webbplatsen måste du registrera dig hos oss genom att ge oss dina grundläggande kontaktuppgifter, inklusive namn, kön, e-post, födelsedatum, telefonnummer, faktureringsadress och lösenord.

När du beställer en NPM, som är ett apoteksläkemedel (enligt definitionen) eller en POM (enligt definitionen), måste du ge oss ytterligare personuppgifter, varav vissa kan innehålla känsliga personuppgifter, via följande metoder:

(a) Formuläret för apoteksläkemedel som måste fyllas i av dig så att farmaceuten kan avgöra om apoteksläkemedel som du beställer via Online Pharmacist Service är lämpliga för dig.

(b) Det personliga frågeformulär om hälsa som är nödvändigt.

Du kan när som helst hämta dina inlämnade uppgifter online i din kundjournal. Den lagras på ett säkert sätt.

Om du bryter mot dessa villkor (inklusive genom att inte betala när det är förfallet, inte tillhandahålla korrekt och sanningsenlig information när vi begär det, kränka andras rättigheter eller på annat sätt), eller om vi har anledning att tro att du ägnar dig åt eller är på väg att ägna dig åt bedräglig eller olaglig verksamhet på webbplatsen, kan du bli föremål för en granskning, vilket kan resultera i att din kundinloggning och tillhörande kontoprivilegier avbryts. Alla tillhörande konton ingår i detta. Vi förbehåller oss rätten att avbryta din användning av webbplatsen, hindra dig från att använda webbplatsen i framtiden och/eller vidta nödvändiga rättsliga åtgärder mot dig om du bryter mot dessa villkor. Du bekräftar att vårt onlineapotek kan hålla inne, återkalla eller på annat sätt hålla tillbaka alla dina pågående leveranser om Generisk-Cialis.com anser, efter eget gottfinnande och i god tro, att du har brutit mot dessa villkor.

Min kundvagn

Inga artiklar i min kundvagn
Totalsumma:
kr 0

Betalnings Alternativ
Fraktmetoder

Fri frakt

Gratis leverans över hela världen för beställningar över 200€

Hjälp 24/7

Kontakta oss 24 timmar om dygnet

Säkra betalningar

100 % betalningsskydd

Lätt att återvända

Enkel returpolicy